Tuotteet

Myymme varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita lähes kaikenlaisiin pyöriin. Kaikki tavarat ovat meidän valitsemiamme ja hyviksi toteamia. Kahdeksan työntekijämme yhteiskokemus pyöräilystä on yli sata vuotta ja tämän aikana olemme keränneet paljon tietoa ja kokemusta erilaisista pyöristä ja niiden osista. Myymme pääasiassa kestäviä, luotettavia ja laadukkaita mutta kohtuuhintaisia osia ja varusteita. Uusimpia 12-vaihteisia hiilikuitusysteemeitä tai muuta sellaista ostamme varastoon vain poikkeustapauksissa.

 

Meiltä saat kaupunkipyörääsi valot, tarakat, soittokellon, varasisäkumin ja uudet kädensijat. Tai kilpuriisi uudet renkaat, vaihdevaijerit ja jarrupalat. Tai maastopyörääsi uuden ohjaustangon ja tubeless-nesteet.

 

Meillä on myös paljon vanhoja sekä vanhan tyylisiä osia ja tietotaitoa vanhojen pyörien kunnostuksesta.

Osien ja tarvikkeiden lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima työkaluja ja öljyjä, rasvoja, voiteita ja puhdistusaineita tee-se-itse mekaanikoille. Pyrimme pitämään kaikkia yleisimpiä ja erikoisempiakin työkaluja aina hyllyssä. Annamme myös kiireen salliessa mielellämme huolto- ja korjausvinkkejä.

 

Valikoima lempituotteitamme esittelyssä - nämä ovat sitä parasta, toimivinta ja kestävintä kamaa jota käytämme paljon omissa pyörissämme.

 

Tästä löydät kohtalaisen täydellisen mutta vain kerran vuodessa päivittyvän tuotekatalogin (pdf).

 

Emme lähtökohtaisesti postita tuotteita.

 

 

Edustamiamme merkkejä:

 

Brooks, Carradice, Continental, Dia Compe, DT Swiss, Genetic, Gilles Berthoud, Gusset, Herrmans, KMC, Lezyne, Mavic, MKS, Muc-Off, Newbaums, Nitto, Ortlieb, Ostrich, Panaracer, Park Tool, PRO, Renthal, Schwalbe, Shimano, Shutter Precision, SUNXCD, SKS, Sram, Unior, Velo-Orange, Velox, Weldtite  jne 

veloorange.png
dtswiss.jpg
kyrptonite.png
diacompe.png
shutterprecision.png
brooks.png
mks.png
panaracer.png
schwalbe.png
sugino.png
ortleib.png
shimano.png
sram.jpg
nitto.jpg
carradice.jpg
tubus.jpg
mavic.jpg
lezyne.jpg