top of page

Arvon lukija, tervetuloa Töölön Pyörän blogiin!Olemme yhdessä todenneet, että polkupyöräilystä kirjoitetaan suomeksi tällä hetkellä aivan liian vähän. Tavoitteemme on jakaa innostuksemme aiheesta kanssanne ja monipuolistaa polkupyöriin liittyvää kirjoittelua. Näkökulmamme pyöräilyyn on kokonaisvaltainen ja ajattelultaan kriittistä.


Töölön Pyörän omistaa sen työntekijöiden muodostama osuuskunta. Osuuskunta-ajatuksen taustalla on halu luoda itsellemme elanto ja omaehtoinen työpaikka, jossa työskentelemme tasa-arvoisina yhdessä. Teemme yhdessä työtämme koskevat päätökset ja jaamme vallan sekä vastuun. Blogissa tulemme käsittelemään toimintamme tämän puolen aatteellisia ja filosofisia juonteita.


Alamme julkaista varsinaista sisältöä huomenna, kun avaamme sarjan,joka esittelee omia uskollisia ajopelejämme. Blogin sisältö tulee olemaan monipuolinen, kattaen kaikenlaista retkikohdevinkeistä syväluotaaviin filosofisiin pohdintoihin ja käytännön tee-se-itse -nikseistä mitä esoteerisimpiin teknisiin mietiskelyihin. Tekstejä tulee myös englanniksi. Lupaamme, ettette pitkästy hengenantimiemme parissa.


Blogissa esittelemme myös uusia tuotteitamme ja julkaisemme muita kauppaamme liittyviä kaupallisia tiedotteita. Meille on valikoitunut myyntiin monia klassikkotuotteita, joita olemme itse tyytyväisinä käyttäneet jo vuosien ajan. Näitä ikivihreitä tuotteita tulemme esittelemään omassa sarjassaan.


Toivomme myös, että te, arvon lukijat, ette epäröi osallistua keskusteluun, jos jokin täällä lukemanne saa aikaan teissä mielen kiihotusta. Tiedon ja näkemysten jakaminen on enemmän kuin toivottavaa. Antoisia lukuhetkiä!
239 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page