top of page

Yliluonnollista suorituskykyäPyöräilyssä on kauan ollut vallalla kylmän tieteellinen ja rationaalinen ajattelu. Selittämättömät ilmiöt ja vaihtoehtoiset selitykset on jätetty pitkälti huomiotta - tähän asti!


Tässä artikkelissa esittelemme kolme helppoa aloittelijatason keinoa lisätä suorityskykyä käyttäen avuksi ikiaikaisia ylempien tasojen tekniikoita. Huomaathan että tekniikoita käytettäessä karkeita värähtelyjä välttääkseen ja täten parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi tulee noudattaa kasvisruokavaliota!Rukousnauhaketju:


Irroita ketju, liota puhdistusaineessa, käy jokainen linkki yksitellen rätillä läpi käsissäsi ja saavuta syvempi yhteys pyöräsi kanssa!

Suitsukesiunaus:


Pyörää ensimmäistä kertaa käyttöön otettaessa on hyvän onnen varmistamiseksi suositeltavaa käydä pyörä läpi suitsukkeen savun kanssa. Käytetystä pyörästä neutraloidaan näin myös edellisen omistajan energioita. Voit tehdä siunauksen myös ennen suurta pyöräretkeä tai tärkeää kisaa. Esimerkiksi perinteinen intialainen suitsuke Nag Champa on varma valinta.


Pyhä Vesi:


Laita juomapulloon veden tai elektrolyyttijuoman sekaan yhden oksan, lehden tai kukan verran parantavia yrttejä. Luonnonvoimat neutraloivat vesijohtoveden karkeita värähtelyjä ja poistavat epäpuhtauksia. Tarkoitukseen sopii melkein mikä vain kasvi, helppoja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi apilankukka, siankärsämön oksa, koivunlehti tai kuusenkerkkä.

Itsesuggestion voima:


Yksinkertaisesti usko olevasi voimakas! Mielikuvaharjoittele esimerkiksi räjähtävää sprinttausvoimaa puristelemalla käsiä nyrkkiin, kiristelemällä hampaita ja murisemalla.

159 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page