top of page

Toimitusehdot

Tuotteita myy OSK Osuuspyörä, y-tunnus: 2719392-2

Myymme tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen.

Maksaminen ja maksutavat:

Käytämme maksujen välittämisessä Wix Payments -maksujärjestelmää.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä yleisimpiä maksukortteja.

Tilaus- ja maksuvahvistus:

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Lähetämme tilaukset pääsääntöisesti 48h kuluessa, jos et saa tähän mennessä lähetysvahvistusta sähköpostiisi voit olla meihin yhteydessä ja tiedustella tilannetta.Yksityisyys: 

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Palautusehdot:

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa itse palautuksen kustannuksista.

Tuote tulee palauttaa jakopakettina(toimitus perille asti myymälään) alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin.

Palautusosoite:


Töölön Pyörä
Linnankoskenkatu 2
00250 Helsinki

Muut ehdot:

OSK Osuuspyörä ei ole vastuussa mikäli toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy force majeure -syistä. Emme ole myöskään vastuussa, mikäli tilaus jää saapumatta perille tai viivästyy tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

OSK Osuuspyörä pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli kaupan kohteena on ollut selvästi hintavirheellinen tuote. Tällä tarkoitetaan oleellisesti tuotteen todellisesta hinnasta poikkeavaa hintaa.

Yhteystiedot:

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse 0447909090, sähköpostilla info@toolonpyora.fi tai käymällä liikkessämme osoiteessa Linnankoskenkatu 2, 00250 Helsinki

bottom of page